dimarts, 31 de maig del 2011

Sopar de Cloenda

Com sabeu, divendres passat va tindre lloc la cloenda de l'Exposició amb un fabulós sopar... al menjador del col·legi: la pluja va impedir fer-lo on hi estava previst, el pati central. Això no va llevar ni un punt d'èxit a un sopar exquisit i en un ambient de germanor i alegria, amenitzat perfectament per la música del grup d'Elena Martín (el gran descobriment de la nit!) i alguna espontània intervenció del nostre director, Paco, interpretant el que s'ha convertit en l'himne del centre: Qualsevol nit pot sortir el sol, de Jaume Sisa.


Aquesta va ser la culminació d'unes setmanes especials, dignes de passar a formar part de la memòria d'aquest col·legi: una exposició i la seua inauguració, per recordar el nostre passat, i la gravació d'un video que va mobilitzar absolutament tot el col·legi i la seua posterior difusió, per projectar-nos al futur.

Efectivament, si mireu els actes programats durant tot aquest curs per cel·lebrar els nostres Cent Anys, voreu que estem arribant a la fi d'un any molt intens, amb un grau d'acompliment d'allò que ens havíem proposat de quasi un 100 %!

No penseu, no obstant que això s'ha acabat. Continueu atents a les vostres pantalles...

1 comentari:

  1. Ho vam passar super, super bé!
    Eixa nit "va sortir el sol" dins del menjador, perquè al pati teniem un llac!
    Un ambient molt divertit i molt agradable. Per a recordar!
    María Jesús

    ResponElimina